Jeu de Boules vereniging De Stetters
Een sportieve en gezellige vereniging.

Foto's

Onze webfotograaf Hans Hollenberg maakt altijd veel meer foto's dan ik op de site zet. Ik maak altijd een  selectie, die te maken heeft met het bijzondere van de foto en het maximaal aantal foto's dat op de site kan worden gezet. Ik wil ook de site actueel houden, dus na enige tijd haal ik items en foto's er ook weer af.

Hans bewaart echter alle foto's en heeft inmiddels een hele verzameling. De foto's, die ik op de site zet, kunnen er afgehaald worden, en de foto's, die ik niet plaats kunnen bij Hans worden opgevraagd.

Soms zijn de foto's door iemand anders gemaakt, dan zet ik dat erbij.

De website

Voor de website kunnen jullie elke dag nieuwtjes en wederwaardigheden aanleveren (kopij, foto's) naar webmaster@stetters.nl. Elke week hou ik de website bij.

Tip!

Als je een foto aanklikt en hij verschijnt veel te groot op je scherm, waardoor je maar een klein deel ziet. Doe dan het volgende: houd de toets Ctrl ingedrukt en toets de min-toets een paar keer in totdat de foto volledig op je scherm staat. Elke volgende foto komt nu op dezelfde grootte in beeld!

Deze tip werkt ook omgekeerd: als je de site bezoekt en hij verschijnt te klein op je scherm. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en toets de plus-toets een paar keer in tot de gewenste grootte. En met de min-toets wordt hij weer kleiner.

De blauwe teksten (behalve deze) zijn zg. hyperlinks. Zet de muispijl erop, die verandert in een handje, dan dubbel klikken en je komt op je mail-programma of springt naar een ander punt in deze website of zelfs naar een andere website.

Loes Sloots, webmaster@stetters.nl

Het Buutje

Dit blad, speciaal voor onze leden, verschijnt 2 maal per jaar. Met iedere keer weer een voorwoord van de redacteur, bestuursmededelingen en allerlei interessante zaken voor en door onze leden.

Jullie tekstuele bijdragen worden bijzonder op prijs gesteld. Ik vraag iedereen vriendelijk de bijdragen zoveel mogelijk in te sturen via e-mail en dat kan rechtstreeks naar  redactie@stetters.nl   Probeer zoveel mogelijk het materiaal verwerkingsgereed aan te leveren. Uw redacteur vindt het minder leuk om dingen eerst te moeten uittypen.

 Verras ons opnieuw en lever veel teksten, foto’s, verhalen, gedichten of recepten aan.adres redactie@stetters.nl
Alles is en kan interessant zijn voor al onze lezeressen en lezers.